BG  EN
Начало
Фондация
Информация
Галерия
Дейност
Партньори
Фондация Антидот България
1. Пресконференция на "Антидот" с участието на вицепрезидента Тодор Кавалджиев и д-р Константин Тренчев, президент на "Подкрепа"
гр.София, 1998 г.
2. Откриване на програмата за превенционни семинари с участието на Фондация "Ханс Зайдел" - Германия с председател за България д-р В. Глескер и екипа на фондацията в музея на МВР.
гр.София, 2001 г.
3. Екипът на "Антидот" - превенционен семинар в музея на МВР,
с участието на Ректора на Духовната Семинария - Архимандрит Сионий и ученици от столичното 7 СОУ.
гр.София, 2001 г.
4. В Музея на МВР - семинар с ученици от 73 СОУ.
гр.София, 2002 г.
5. В музея на МВР - изложбената зала за наркотичните вещества с ученици от 35 СОУ.
гр.София, 2003 г.
6. Превенционен семинар с участие на ученицте от 122 ОУ. Викторина с въпроси по тема за наркотиците и злоупотребата с тях.
гр.София, 2004 г.
7. Представител на OOН - Таня Янкова, президент на "Антидот" - Яна Тодорова, млади творци от Художествената гимназия - София, направили изложбата "Изборът е твой" срещу злоупотреба с наркотични вещества.
8.Екипът на "Антидот" с приятели и партньори на 10-годишния юбилей на фондацията в "Tърновската стая" в Духовната Семинария.
гр.София, 2005 г.
9.В храма "Св. Иван Рилски" - десетгодишния юбилей на "Антидот". В присъстеието на Ректора на Духовната Семинария - Архимандрит Сионий, отец Антим, отец Кирил и екипа на фондацията.
гр.София, 2005 г.
10. Отбелязване на Международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик на наркотици /26 юни/ съвместно с представителството на ООН в България.
гр.София, 2007 г.
11. Отбелязване на Международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик на наркотици /26 юни/ съвместно с представителството на ООН в България.
гр.София, 2008 г.
12. Отбелязване на Международния ден за борба с употребата и нелегалния трафик на наркотици /26 юни/ съвместно с представителството на ООН в България, както и с Епископ Сионий Велички и отец Кирил Дидов в духовната семинария "Св. Ивам Рилски" и гости на мероприятието.
гр.София, 2008 г.
13. Проведени семинари с ученици от различни столични училища по проблемите срещу злупотреба на токсични вещества;
14. Снимков материал от проекта "Аз избрах живот без дрога“, проведен в 70 столични училища със съдействието на фондация "Ханс Зайдел“ – Германия и представители на МВР, ВВМА, БЦК и представители на други НПО, които дейно участват във провеждането на семинарите, както и при разпространението на инфо-материали сред учащите се.
Още...